Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Τιμητική Εκδήλωση Εισαχθέντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ


 

Ο Δήμος Αχαρνών επιβραβεύει και τιμά τις προσπάθειες, τις θυσίες και τους κόπους των μαθητών που φοίτησαν στα Λύκεια του Δήμου Αχαρνών και κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ειδική τιμητική εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών  και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας σας προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση για τους εισαχθέντες του Δήμου Αχαρνών, στα Ανώτερα και  Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στο Δημαρχείο Αχαρνών (αίθουσα εκδηλώσεων)

Πρόγραμμα εκδήλωσης

- Ομιλίες/ Χαιρετισμοί
● Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας
● Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός
● Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κα. Γεωργία Ευθυμιάδου

- Απονομή τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών - Κλήρωση δώρων για τους επιτυχόντες (tablet, laptop και πολλές άλλες εκπλήξεις!)

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.