Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Εκδηλώσεις τιμής των Ενόπλων Δυνάμεων στον Δήμο Αχαρνών


 


Με την Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου και την κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Μήτρου Λέκκα στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβού και εκπροσώπων, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και Αγημάτων από σχολεία και τοπικούς συλλόγους του Δήμου Αχαρνών, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Αχαρνών, ενώ τον Πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο Σμήναρχος (Ι) Χρήστος Συλαϊδής. 

Στο μήνυμα του με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων στην υπεράσπιση των εδαφικών συνόρων της χώρας, καθώς και στην διαφύλαξη των αρχών της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας των Ελλήνων τονίζοντας ότι: "Ο Δήμος Αχαρνών, εκφράζει σεβασμό στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες σύμφωνα με το Σύνταγμα έχουν ως αποστολή την τήρηση της ασφαλείας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας των Ελλήνων και αποτίει φόρο τιμής στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που αγωνίστηκαν για την Πατρίδα μας, αλλά και στα στελέχη που σε καιρό Ειρήνης διασφαλίζουν τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων".


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.