Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ενισχυτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών


 

  

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με ιδιοκτήτες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ιδιοκτήτες κέντρων εκμάθησης ξένων γλωσσών, καθώς και εκδοτικούς οίκους, εξασφάλισε και για την σχολική χρονιά 2018-2019, δωρεάν φοίτηση παιδιών που ανήκουν σε οικογένειες ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών, καθώς και δωρεάν χορήγηση ξενόγλωσσων βιβλίων.

Οι δικαιούχοι φοίτησης, ανήκουν σε καταγεγραμμένες ευπαθείς οικογένειες της Διεύθυνσης  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι εξασφαλίζουν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τα μαθήματα του σχολείου, προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις ή/και εκμάθηση ξένων γλωσσών. Παράλληλα οι δικαιούχοι εξασφαλίζουν δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία που απαιτούνται για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, μέσω επιστολής τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους ιδιοκτήτες, φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, τους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθώς και τους εκδοτικούς οίκους, που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Αχαρνών, δείχνοντας  έμπρακτα την στήριξη και συμπαράστασή τους σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών.

 

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής προς, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, ιδιοκτήτες κέντρων ξένων και εκδοτικούς οίκους

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.