Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Πιστοί στο ραντεβού τους οι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Αχαρνών


 

 

 

Με μεγάλη προσέλευση και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η 45η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Οι εθελοντές αιμοδότες, εργαζόμενοι και πολίτες του Δήμου Αχαρνών, ήταν και σε αυτή την αιμοδοσία, συνεπείς στο ραντεβού αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, συμμετέχοντας στην 45η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, με την υποστήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών και τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου, παραβρέθηκε και συμμετείχε στην 45η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών και ευχαρίστησε τους εργαζομένους στη η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, καθώς και τους Γιατρούς και Νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, που για πολλοστή φορά ολοκλήρωσαν μια δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στον Δήμο Αχαρνών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 45ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης τονίζοντας ότι: "Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανθρώπινης αλληλεγγύης είναι μια συνεχής προσπάθεια, η οποία οφείλει να διαθέτει τα χαρακτηριστικά της επιμονής και της επανάληψης, με στόχο την αύξηση της συμμετοχής και κατά συνέπεια την ενίσχυση του αποτελέσματος που απορρέει από την δράση."

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.