Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Τελετή λήξης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018


 

 

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με θέμα "Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο" ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στη Δημοτική Πινακοθήκη Χρήστος Τσεβάς (Λιοσίων 18), οπότε και θα πραγματοποιηθεί συμβολική τελετή λήξης του προγράμματος κατά τις ώρες 18.00-20.00.

Μέσα από το πρόγραμμα της Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, τα παιδιά που συμμετείχαν, από τις 25 Ιουνίου 2018, παρατήρησαν, κατέγραψαν, κατανόησαν, ανέδειξαν, ζωγράφισαν, αφηγήθηκαν και συμμετείχαν ενεργά σε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μία σειρά εργαστηρίων μέσα από καινοτόμες μεθοδολογικές προσεγγίσεις Παιδαγωγικής.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας το Καλοκαίρι του 2018 και του γονείς τους, με σκοπό να αποχαιρετίσουν το Καλοκαίρι, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες τους και να υποδεχθούν τη νέα Σχολική Χρονιά.

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.