Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών δράσεων 2018 για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη


 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών δράσεων 2018 για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη που υλοποίησε το Τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορικής Έρευνας για 4η συνεχή χρονιά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά με τίτλο: "Όταν σου λέω πορτοκάλι, να βγαίνεις" υλοποιήθηκε από 27 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2018 και φιλοξένησε καθημερινά, κατά μέσο όρο,  τριάντα έξι παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Στο πρόγραμμα, τα παιδιά μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, δραστηριότητες ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και καλλιτεχνικής έκφρασης, όπως αφήγηση παραμυθιού, ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων, δραματοποίηση, εικαστικό εργαστήρι (ζωγραφική, πηλοπλαστική), κατασκευή αρχαίας κούκλας (πλαγγόνας) και αρχαίων παιδικών φυλακτών (προβοσκάνια), κατασκευή φιγούρας Θεάτρου Σκιών από ζελατίνα, περιπλανήθηκαν στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών με όχημα τη φαντασία τους.

 


 

 

 

 

 

 

 

Ο αναλυτικός απολογισμός Καλοκαιρινών Δράσεων 2018 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στην ιστοσελίδα του Τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορικής Έρευνας του Δήμου Αχαρνών

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.