Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος"


 

 

 

Με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το 10ο, το 15ο και το 22ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ξεκίνησαν οι παραστάσεις του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος", την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, στο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον λόφο του Προφήτη Ηλία στον Δήμο Αχαρνών.

Το φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν, Δημοτικά Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί και τα παιδικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών, συνέχισε τις παραστάσεις του το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, με τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών: Παραδοσιακή Αναβίωση Αχαρναϊκή Κληρονομιά, Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών & Αττικής "Ο Καπετάν Ευκλείδης", Λαογραφικός Σύλλογος Αχαρνών "Ο Κόκκινος Μύλος" και Σύλλογος Θεσσαλών Αχαρνών.

Οι παραστάσεις του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος", συνεχίζονται τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 βάσει του Προγράμματος Εκδηλώσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr).  

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρετίζοντας την έναρξη του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος",  δήλωσε:
"Το Παιδικό Φεστιβάλ διοργανώνεται για πάνω από 20 χρόνια στον Δήμο Αχαρνών και έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο λαμπρές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών.
Μια εκδήλωση που "πρωταγωνιστούν" μικρά παιδιά, τα οποία κάθε χρόνο, μέσα από την προσπάθειά τους και τα όσα παρουσιάζουν, στέλνουν το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα για το τον Δήμο Αχαρνών.
Το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών του 2018, έχει μια ακόμη κομβική ιδιαιτερότητα, καθώς από φέτος και στο εξής και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, μετονομάζεται σε "Παιδικό Φεστιβάλ: Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος" σε ένδειξη μνήμης για τη δολοφονία του μαθητή Μάριου- Δημήτριου  Σουλούκου από αδέσποτη σφαίρα τον Ιούνιο του 2017"

Το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, παραμένει μια γιορτή ελπίδας για την πόλη, μια μεγάλη παιδική γιορτή που έχει στόχο να μας πάει μπροστά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την πρόοδο του Δήμου Αχαρνών και κυρίως για την πρόοδο των παιδιών μας."

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.