Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών φροντίδας αδέσποτων ζώων


 


Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Αχαρνών γίνεται σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.), του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) του οποίου ο Δήμος Αχαρνών είναι μέλος.

Για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών φροντίδας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και βάσει της απόφασης της Εκτελεστικής επιτροπής του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΑΔΑ: ΩΒ8ΣΟΡΙΕ-ΔΡ8αφού ενημερωθεί το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου (τηλέφωνο: 213 2072 300-2) μπορεί να γίνει μεταφορά έκτακτου περιστατικού (περίπτωση τραυματισμού ή δηλητηρίασης) σε οποιονδήποτε ιδιώτη κτηνίατρο που εφημερεύει και να παραληφθεί το σκυλί την επόμενη εργάσιμη από το ασθενοφόρο του ΔΙΚΕΠΑΖ.

Ο ιδιώτης κτηνίατρος συντάσσει αναλυτικό σημείωμα με τις απαραίτητες ιατρικές πράξεις στις οποίες προέβη συνοδευόμενο από οικονομική προσφορά.

Το σύνολο των εγγράφων αποστέλλονται στον Δήμο Αχαρνών και στη συνέχεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ προκειμένου να καλυφτούν τα έξοδα.

Η παραπάνω διαδικασία αφορά περιστατικά κατά τις απογευματινές/βραδινές ώρες, τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες.

Η σχετική διαδικασία περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ)(ΑΔΑ: ΩΒ8ΣΟΡΙΕ-ΔΡ8).

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.