Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Στις εργασίες εξωραϊσμού στον Κόκκινο Μύλο ο Δήμαρχος Αχαρνών


 

Την περιοχή του Κόκκινου Μύλου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες εξωραϊσμού, που εκτελούνται στα πέριξ  του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στον περιβάλλοντα χώρο του ναού, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών διενεργεί εργασίες αποψίλωσης καθώς και φύτευση φυτών χαμηλής βλάστησης. Παράλληλα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών προχωρά σε αποκατάσταση του οδοστρώματος μπροστά από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αντικαθιστώντας σπασμένους ή/και ξεκολλημένους κυβόλιθους, αλλά και σε διαμόρφωση του χώρου μπροστά από τον Ιερό Ναό.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών εξωραϊσμού στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αναφέροντας ότι: "Οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών, δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις σε εξωραϊσμό και καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Αχαρνών. Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας σε κάθε γειτονιά, αναμένεται να συνδράμουν σημαντικά οι εργαζόμενοι από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που αναλαμβάνουν καθήκοντα από στιγμή σε στιγμή".


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.