Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, σε σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

Η ενημέρωση στους μαθητές γίνεται από στελέχη και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη του Δήμου Αχαρνών, όπου οι μαθητές πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη διαχείριση και φροντίδα των ζώων συντροφιάς.

Παράλληλα η εκστρατεία ευαισθητοποίησης προσβλέπει, στην καλλιέργεια συνείδησης σχετικά με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προβάλλοντας τις επιλογές που έχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες σε θέματα, προστασίας, φροντίδας και υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, καθώς και τις επιλογές ή/και τις δράσεις για να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων.

Η Εκστρατεία ευαισθητοποίησης συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αχαρνών, βάσει προγράμματος που υλοποιεί Διεύθυνση Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών. 


 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.