Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Πρόγραμμα - μέθοδος αποχιονισμού Δήμου Αχαρνών


 

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των δημοτών, κοινοποιούμε τα σχέδια αποχιονισμού του οδικού δικτύου του Δήμου Αχαρνών.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης του φαινομένου ο Δήμος Αχαρνών είναι υποχρεωμένος να διατηρεί σε καλή κατάσταση το κεντρικό οδικό δίκτυο της πόλης  με συνεχή απομάκρυνση του χιονιού και ρίψη άλατος.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται στους λεωφορειόδρομους καθώς και στις οδούς που οδηγούν στις δομές υγείας και στα δημόσια κτήρια.

Στους δευτερεύοντες – εσωτερικούς δρόμους θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα απομείωση του ύψους του συγκεντρωμένου χιονιού.

Μετά την λήξη του φαινομένου συνεργεία του Δήμου θα προβαίνουν στην απομάκρυνση του χιονιού από όλες της οδούς με ταυτόχρονη ρίψη άλατος.

Παρακαλούνται οι δημότες να μην παρκάρουν τα οχήματά τους με τρόπο που να εμποδίζει την διέλευση των οχημάτων αποχιονισμού και να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας όπως αυτά περιγράφονται τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου μας (www.acharnes.gr) όσο και σε αυτήν της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) .

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.