Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Προβλήματα στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων


  

Λόγω σημαντικών προβλημάτων που σχετίζονται με την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων και ξερών χόρτων στον ΧΥΤΑ Φυλής, σημειώνονται προβλήματα στην αποκομιδή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης κάνει έκκληση στους κατοίκους των Αχαρνών:

1. Να μην αποθέτουν αναμεμιγμένα απορρίμματα ογκωδών αντικειμένων με ξερά χόρτα - κλαδιά, καθώς η αποκομιδή και η διαδικασία εναπόθεσης τους στον ΧΥΤΑ Φυλής είναι ασυνταύτιστη και διαφορετική.

2. Όσων αφορά στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και ξερών χόρτων, οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών θα πρέπει να ενημερώνουν, πριν την απόθεση τους, τις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών στα τηλέφωνα:
210 2072 388 και 210 2072 423 ή να καταχωρούν το αίτημα τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών www.acharnes.gr (banner: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες: http://www.acharnes.gr/applications/submit-90).

 

ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης
Θεόδωρος Συρινίδης

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.