Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αχαρνών


 Τα φιλοζωικά σωματεία, "Μέριμνα" και "Φιλοζωικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού" με την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών, διοργανώνουν "Ημέρα Υιοθεσίας" αδέσποτων ζώων, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 (14:00 – 17:00) και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 (11:00 – 14:00), στον προαύλιο χώρο στο Δημαρχείο Αχαρνών (Λεωφόρος Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα).

Ο Δήμος Αχαρνών προάγει και υποστηρίζει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr/el/content/section-2596), όπου αναρτώνται σε σταθερή βάση διαθέσιμα αδέσποτα ζώα για υιοθεσία, είτε υποστηρίζοντας τις δράσεις και εκδηλώσεις των φιλοζωικών σωματείων του Δήμου Αχαρνών, όπως η "Ημέρα Υιοθεσίας".

Απώτερος σκοπός είναι η κοινωνική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών, ώστε να προσφερθεί η σωστή φροντίδα σε αδέσποτα ζώα που το έχουν ανάγκη

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.