Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δράσεις για τη διάδοση της φιλοζωίας στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών


 


Με την ενημερωτική διάλεξη στο 26ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στο Ολυμπιακό Χωρίο, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για τη φετινή σχολική χρονιά, για τη διάδοση της φιλοζωίας.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών, στο πλαίσιο Προγράμματος  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την ενημερωτική διάλεξη στο 26ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας και στους ομιλητές συμμετείχαν στελέχη του τμήματος Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών καθώς και εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Σωματείου Ολυμπιακού Χωριού "Διογένης".

Στην ενημερωτική διάλεξη παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης. 

   
   
   
   
   
   

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.