Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Συνεχίζει, με νέα διάκριση, το εκπαιδευτικό "ταξίδι" "Οι Πλανητοφύλακες" 

Στο 20ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Αχαρνών, έκανε "στάση" το εκπαιδευτικό παιχνίδι Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης "Οι Πλανητοφύλακες", όπου τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και επιμορφώθηκαν για θέματα  προστασίας του Περιβάλλοντος, παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου κου Πολύκαρπου Παπαδόπουλου.

"Οι Πλανητοφύλακες" συνεχίζουν τη "περιοδεία"  τους στα Σχολεία του Δήμου Αχαρνών ενώ την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 στις 19:00 το απόγευμα θα κάνουν "στάση" στην Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών  (ανοιχτό θέατρο πλατείας Αριστοτέλους Θρακομακεδόνες -  ελεύθερη συμμετοχή.

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης "Οι Πλανητοφύλακες", έχει δημιουργηθεί από στελέχη και υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών, έχει λάβει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας (αρ. πρωτ. 2818/24-3-2014, πράξη του Δ.Σ. του ΙΕΠ 16/17-3-2014) και έχει βραβευτεί με το βραβείο "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015" στην κατηγορία Περιβαλλοντική Ευαισθησία.

Πρόσφατα μάλιστα, "Οι Πλανητοφύλακες" απέσπασαν ένα ακόμη βραβείο στα Bravo Sustainability Awards 2017 στην κατηγορία Bravo Environment (https://tinyurl.com/ybyyx7et). 

Το παιχνίδι  πραγματοποιείται σε   Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια ύστερα από αίτηση των υπευθύνων των σχολικών μονάδων στην αρμόδια υπάλληλο κα Ελευθερία Παπαδονικολάκη στο τηλέφωνο  213 2072 304 από τις 7.30 π.μ έως 15.30 μ.μ.


 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.