Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών
 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών με το βραβευμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι για το Περιβάλλον "Οι Πλανητοφύλακες".

"Οι Πλανητοφύλακες" έκαναν "στάση" στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου οι μαθητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο εκπαιδευτικό παιχνίδι παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Αχαρνών κου Στέργιου Πεδιαδίτη.

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Οι Πλανητοφύλακες" έχει δημιουργηθεί από στελέχη και υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών και έχει λάβει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας (αρ. πρωτ. 2818/24-3-2014, πράξη του Δ.Σ. του ΙΕΠ 16/17-3-2014),  ενώ έχει λάβει και το βραβείο "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015" στην κατηγορία Περιβαλλοντική Ευαισθησία.

Οι διακρίσεις του εκπαιδευτικού παιχνιδιού Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Αχαρνών "Οι Πλανητοφύλακες" συνεχίζονται με την υποψηφιότητά του στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS για την ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών και δράσεων που αναπτύχθηκαν στη χώρα μας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 20 Μαρτίου 2017 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:


Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Αχαρνών, μπορούν να επικοινωνούν για τη συμμετοχή τους με την αρμόδια υπάλληλο, κα Ελευθερία Παπαδονικολάκη στο τηλ. 213 2072 304 από τις 7.30 π.μ έως 15.30 μ.μ.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.