Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ο Δήμαρχος Αχαρνών παρέδωσε στους αριστούχους, τις υποτροφίες "Ιωάννης Στριφτός"


 


Με την υπογραφή του συμφωνητικού μεταξύ των δικαιούχων των υποτροφιών "Ιωάννης Στριφτός" από το κληροδότημα "Ροδίας Στριφτού" και του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού - ως διαχειριστή του κληροδοτήματος – ολοκληρώθηκε η διαδικασία χορήγησης των υποτροφιών για τα Ακαδημαϊκά έτη 2011, 2012 και 2013.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, υποδέχτηκε τους 13 αριστούχους - υποτρόφους στο γραφείο του, προκειμένου να τους συγχαρεί και να εκφράσει την εκτίμησή του και το θαυμασμό του στο πρόσωπο τους.

Οι υπότροφοι του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού" είναι: για το Ακαδημαϊκό έτος 2011, η Γεωργία Κατσούλα, η ¶ννα Σύκα, η Ρωξάνη Τσανικλίδου, η Μαρία Τσιρογιάννη και η Μαρία Χρήστου.
Για Ακαδημαϊκό έτος 2012, ο Γιάννης Καραγιαννίδης και η Βερόνικα Τορτοπίδου και για το Ακαδημαϊκό έτος 2013, η Ζωή Γούναρη, ο Μάριος Δρόσος, η Ειρήνη Καβαλάρη, η Σοφία Παπακωνσταντίνου, η Παρασκευή Πάσχου και η Ευστρατία Σικερίδη.

Το ποσό των υποτροφιών από το κληροδότημα "Ροδίας Στριφτού" για τα τρία Ακαδημαϊκά έτη που παραδόθηκαν στους δικαιούχους – υπότροφους  ξεπερνά τις 200.000 ευρώ συνολικά.

Με αφορμή την υπογραφή των συμφωνητικών παράδοσης των υποτροφιών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Η επιβράβευση των προσπαθειών των αριστούχων μαθητών του Δήμου Αχαρνών είναι μια διαδικασία που μας γεμίζει χαρά αλλά και ελπίδα.

Οι υπότροφοι του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού" αλλά και όλοι οι επιτυχόντες μαθητές στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι τα λαμπρά και φωτεινά παραδείγματα της πόλης μας.
Αυτά τα παιδιά είναι οι καλύτεροι "πρεσβευτές" του Δήμου Αχαρνών, στα αμφιθέατρα των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, αλλά και στην αυριανή κοινωνία που θα σταδιοδρομήσουν.
Τους εύχομαι στη ζωή τους να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους και να τους επιτυγχάνουν".

Η διαδικασία προκήρυξης των υποτροφιών ενεργοποιήθηκε από το 2015 και μετά, καθώς την περίοδο 2011-2014 είχε παγώσει και δεν είχαν προκηρυχθεί οι υποτροφίες.

Να σημειωθεί επίσης ότι είναι σε ισχύ η Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων για τα ακαδημαϊκά έτη 2014 και 2015 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr).

   
   
   
   

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.