Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Στο "έτος Αριστοτέλη" αφιερωμένο το πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου Θρακ/νων


 


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2016 είναι αφιερωμένο το έτος Αριστοτέλη.

Από το Μάρτιο του 2016 η Unesco έχει ανακηρύξει το 2016 σε "έτος Αριστοτέλη" καθώς συμπληρώνονται 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων αφιέρωσε το 3μηνιαίο πρόγραμμα που "κλείνει" το 2016 στον Αριστοτέλη, τιμώντας το μεγάλο έργο και την πνευματική παρακαταθήκη του μεγάλου Έλληνα Φιλόσοφου της Αρχαιότητας.

Με αφορμή την κυκλοφορία του προγράμματος εκδηλώσεων και δράσεων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων έχει διανύσει, τα τελευταία 2 χρόνια, μια δημιουργική και αξιόλογη πορεία.  Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του κέντρου,  προάγουν τον Πολιτισμό, τις Τέχνες, τα Γράμματα και τις Επιστήμες στην ευρύτερη περιοχή και μας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε εξαιρετικές παραστάσεις και ομιλίες.  Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων, για το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύουν καθώς και για τις δημιουργικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν.  Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων αξίζουν της υποστήριξης όλων μας".

 


 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.