Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Φύτευση δέντρων στην κεντρική πλατεία


 

 


Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αχαρνών προχώρησε σε αντικατάσταση δέντρων στην κεντρική πλατεία Αχαρνών τα οποία δεν είχαν καταφέρει να ευδοκιμήσουν.

Η αλλαγή των δέντρων ολοκληρώθηκε με επιτυχία και γρήγορα, ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, σε ένα σημείο πολυσύχναστο αλλά και δύσκολο λόγω της υπάρχουσας διαμόρφωσης.

Φυτεύτηκαν τέσσερα φυλλοβόλα καλλωπιστικά δέντρα υψηλής βλάστησης  και πιο συγκεκριμένα, μια Λικιδαμβάρη, μια καλλωπιστική Δαμασκηνιά, μια Ροβίνια ψευδοακακία και μια Φλαμουριά.

Τα δέντρα που φυτεύτηκαν είναι προσφορά της επιχείρησης "Φυτώρια Χορομίδης" ενώ στην επιχείρηση αντικατάστασης των ξεραμένων δέντρων  συμμετείχε αφιλοκερδώς και όχημα της εταιρείας "Ευδαίμων Κ. και ΣΙΑ".
 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.