Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Το Πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου Θρακ/νων


 


Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων με πολλές προσπάθειες και μεθοδική δουλειά έχει γίνει μια φιλόξενη εστία Πολιτισμού για τους Θρακομακεδόνες και την ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών.

Το Πρόγραμμά του, περιλαμβάνει αξιόλογες εκδηλώσεις και δράσεις που προάγουν τον Πολιτισμό, προστατεύουν την Ελληνική Παράδοση, διδάσκουν την Ιστορία μας και βοηθούν στην κατανόηση των Επιστημών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός  - ως πρόεδρος του  Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων -  προσκαλεί τους πολίτες των Αχαρνών να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Κέντρου και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη γιορτή Πολιτισμού.

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του  Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων από το έντυπο Πρόγραμμα που κυκλοφορεί, από την ψηφιακή του έκδοση (οι σχετικές  εικόνες) ή από το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών στο ακόλουθο link.
 


 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.