Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Λήξη αιτήσεων προγραμμάτων του ΚΔΒΜ για το 2015-2016


   Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με τη Γενική   Γραμματεία  και το Ίδρυμα  Νεολαίας  Δια Βίου Μάθησης ,Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, ενημερώνει την λήξη των  αιτήσεων  για το έτος 2015-2016  των  Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ενηλίκων Δήμου Αχαρνών, για τα προγράμματα  Εθνικής και Τοπικής  Εμβέλειας στις 25/11/2015. Υπενθυμίζουμε ότι  όσοι έχουν υποβάλει ήδη αίτηση στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για την ένταξή τους σε τμήμα της  επιλογής τους  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΤαΤμήματα παρέχονται δωρεάν στους εκπαιδευόμενους και με την ολοκλήρωση του Προγράμματος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες/Επικοινωνία: Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Aθ.Μπόσδα, «Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης», 2ος όροφος Τηλ. Επικοινωνίας : 2132072397, 2132072470.

Υπεύθυνοι : Σπυρίδων Χρηστάκης - Ελένη Τέγου
email: kdvm142@gmail.com, schristakis@acharnes.gr, etegou@acharnes.gr

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.