Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

To (In)formal Urbanism στον Δήμο Αχαρνών

 

 


Το "(In)formal Urbanism" - ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Goethe-Institut και με την υποστήριξη του Robert Bosch Stiftung, σε συνεργασία με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πραγματοποιείται  με τη φιλική υποστήριξη του Δήμου Ντόρτμουντ, ενώ χορηγός φιλοξενίας είναι ο Δήμος Αχαρνών.

Φοιτητές,  καθηγητές, αλλά και  άνθρωποι του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου από τη Γερμανία και την Ελλάδα, επικεντρώνονται σε συμμετοχικά μοντέλα αστικής ανάπτυξης και χωροταξικού σχεδιασμού, όπου ο αστικός χώρος παράγεται συλλογικά από τους κατοίκους της πόλης.

Στα workshops στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών παρουσιάζονται μοντέλα αστικής ανάπτυξης και χωροταξικού σχεδιασμού από το  Nordstadt (Ντόρτμουντ) και τις Αχαρνές (Αθήνα), με επίκεντρο τις μεταναστευτικές ροές.


Κατεβάστε το Πρόγραμμα "(In)formal Urbanism" 
11-20 Νοεμβρίου 2105

 

 φωτογραφίες από την 1η ημέρα των παρουσιάσεων:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.