Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Καθυστέρηση Έναρξης Προγραμμάτων του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αχαρνών


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

  To Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών ενημερώνει την καθυστέρηση στην έναρξη των τμημάτων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της περιόδου 2015-2016, όπου ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δήμος Αχαρνών και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

  Η καθυστέρηση οφείλεται σε νομικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν και αφορούν στην πρόσληψη, πληρωμή και ασφάλιση των εκπαιδευτών σε Πανελλαδικό επίπεδο. Αφορούν το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ)  και όχι τον Δήμο Αχαρνών.

 Η οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους τομείς. Από αυτό, δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και το  (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ)  καθώς και τα  κατά τόπους Κ.Δ.Β.Μ. Πιο συγκεκριμένα, για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο, προβλέπονται λιγότερα τμήματα, έτσι ώστε να επαρκέσουν οι διαθέσιμοι οικονομικοί πόροι για την πληρωμή των εκπαιδευτών.

  Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται προσπάθειες, ώστε να δοθεί λύση και να βρεθούν οι απαραίτητοι εκπαιδευτές που θα στελεχώσουν τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης.

  Ευελπιστούμε πως όλα τα ζητήματα θα διευθετηθούν και σύντομα θα ξεκινήσει η νέα εκπαιδευτική χρονιά του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

  Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά λίγες ημέρες πριν την έναρξη των τμημάτων, για το οποίο έχουν υποβάλλει αίτηση.

  Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωσή μας.

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.