Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στα Σχολεία των Αχαρνών


 

 

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών,  σας ενημερώνουμε ότι και την νέα σχολική χρονιά 2015-2016 θα συνεχίσει την παρουσίασή του στα σχολεία του Δήμου μας, το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι για το Περιβάλλον "Οι Πλανητοφύλακες".

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Οι Πλανητοφύλακες" έχει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας (αρ. πρωτ. 2818/24-3-2014, πράξη του Δ.Σ. του ΙΕΠ 16/17-3-2014),  ενώ φέτος έλαβε το βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας - ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015

Στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπτυχθεί η αγάπη, ο θαυμασμός και η περιέργεια των παιδιών για τον κόσμο που τα περιβάλλει.

Το παιχνίδι διαρκεί μία διδακτική ώρα για κάθε τάξη και απευθύνεται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια).

Τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνούν για την συμμετοχή τους με την αρμόδια υπάλληλο του Δήμου, κα Παπαδονικολάκη Ελευθερία στο τηλ. 2132072304 από τις 7.30 π.μ έως 15.30 μ.μ.

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.