Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Υπεγράφη η σύμβαση για τις συνδέσεις αποχέτευσης ακαθάρτων στον Δήμο Αχαρνών


 

 

Ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή της σύμβασης για τις συνδέσεις αποχέτευσης ακαθάρτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου.

Το έργο, με προϋπολογισμό 166.515,70€, υπέγραψαν εκ μέρους του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος κ Γιάννης Κασσαβός και ο μειοδότης του διαγωνισμού κ Κωστόπουλος Γ. Νικόλαος, νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΔΕΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.», την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Κασσαβός τόνισε:
"Είναι ελπιδοφόρο ότι δρομολογούνται έργα με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας. Κανείς μας δεν παραγνωρίζει την κρισιμότητα των στιγμών που βιώνει συνολικά η χώρα μας και ειδικότερα ο Δήμος Αχαρνών, όμως, είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν τον Δήμο και την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας, σε πείσμα όλων των δυσκολιών".

 


 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.