Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων με το έργο και την προσφορά του αποτελεί εστία πολιτισμού για τον Δήμο Αχαρνών. Έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στη μεταλαμπάδευση των λαϊκών παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων του τόπου μας, στην κατανόηση της ελληνικής ιστορίας και στη διάδοση του πολιτισμού, των γραμμάτων, της φιλοσοφίας και των Τεχνών, αλλά και του παγκόσμιου πολιτισμού, το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για τον Δήμο μας.

Πέρα όμως από τη συνεισφορά του στον Πολιτισμό και τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα, το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του στηρίζει εμπράκτως την τοπική μας κοινωνία και τους ανθρώπους μας που αντλούν δύναμη και κουράγιο από αυτό. Και ειδικά σήμερα, που όλοι μας βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων μας υπενθυμίζει ότι ο Πολιτισμός είναι το αποκούμπι μας και η ελπίδα του αδυνάτου. Γιατί μέσα από τον Πολιτισμό πραγματώνεται η κοινωνική αλληλεγγύη και η συναδέλφωση των ανθρώπων.

 

 

 


Είμαι πολύ χαρούμενος που και εφέτος το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του, που αποτελούν μία γιορτή πολιτισμού για τον τόπο μας.


 

 

 
ο Δήμαρχος Αχαρνών
Γιάννης Κασσαβός

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.