Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Λειτουργία προγραμμάτων Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αχαρνών 2014-2015


 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών ενημερώνει όλους τους/τις ενδιαφερομένους/ες ότι ο Δήμος Αχαρνών και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αχαρνών στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής  (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Οι διαδικασίες για τη δημιουργία τμημάτων από τα εθνικά προγράμματα θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ τα τμήματα από τα τοπικά προγράμματα πρόκειται να υλοποιηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πληροφορίες/Επικοινωνία: Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 & Aθ.Μπόσδα, «Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης», 2ος όροφος

Τηλ. Επικοινωνίας : 2132072431, 2132072470.

email: kdvm142@gmail.com, dkalomoiris@acharnes.gr,          etegou@acharnes.gr

  • Δημήτριος Καλομοίρης / Υπεύθυνος Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αχαρνών
  • Ιωάννης Γιαταγάννης / Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Αχαρνών
  • Κυριάκος Γεωργιτσόπουλος / Υπεύθυνος Οργάνωσης Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Αχαρνών
  • Ελένη Τέγου / Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αχαρνών.

«Oι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 24/9/2014 καθημερινά  από τις 10:00 έως 14:00»

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.