Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ξεκινά η υλοποίηση


 


Κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων επωφελουμένων από 27 Δεκεμβρίου 2012 – 17 Ιανουαρίου 2013.

 

 


Στο Δήμο μας πρόκειται να λειτουργήσουν Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή παροχής συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης. Οι δομές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που υλοποιείται από την Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» με τη σύμπραξη του Δήμου Αχαρνών και της Εύξεινης Πόλης. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που θέλουν να  εγγραφούν ως ωφελούμενοι/ες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στη Δομή παροχής συσσιτίου ή στο Δημοτικό Λαχανόκηπο θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί ο τελικός κατάλογος δικαιούχων.

Δείτε στις Ανακοινώσεις λεπτομέρειες για την κατάθεση των αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛ. ΑΧΑΡΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛ. ΑΧΑΡΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛ. ΑΧΑΡΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛ. ΑΧΑΡΝΕΣ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.