Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δ.Τ. Αποκαταστάσεις παιδικών χαρώνΟ Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Επενδυτική Αχαρνών ΑΕ προχώρησε στην αποκατάσταση και αναμόρφωση σημαντικού αριθμού παιδικών χαρών σε διάφορες περιοχές της πόλης. Ειδικότερα ανακατασκευάστηκαν παιδικές χαρές στον Κόκκινο Μύλο, Κεντρικό Μενίδι, Χαραυγή και στη Λυκότρυπα  κ.λπ

Η σημαντική έκταση του Δήμου και η διασπορά των χώρων χαράς και παιχνιδιού των μικρών συντοπιτών μας καθιστούν τη συντήρηση τους δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο στην εποχή της κρίσης η σημασία τους είναι ακόμα πιο σημαντική καθώς αποτελούν τις μοναδικές διεξόδους για αρκετούς από τους συντοπίτες γονείς μας.

Η προσπάθεια αυτή που ξεκινήσαμε θα συνεχιστεί με στόχο σε εύλογο διάστημα να είναι όλες οι παιδικές χαρές ικανές να υποδέχονται τα παιδιά μας με ασφάλεια.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται με την συνεχή εποπτεία του Δ/ντος Συμβούλου της Επενδυτικής κ. Θανάση Κούτελα.

Η συντήρηση τους στο εξής εναπόκειται και στη βοήθεια των ίδιων των κηδεμόνων των μικρών μας φίλων. Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η συνεχής επιτήρηση κάθε δομής του Δήμου και για αυτό η συμβολή του καθενός μας είναι αναγκαία.

Ο στόχος του Δήμου είναι η δημιουργία μιας μεγάλης παιδικής χαράς - πάρκου το οποίο θα περιλαμβάνει πλήθος παροχών. προς την επίτευξη αυτού του στόχου δουλεύουμε.

         Εικόνα
 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.