Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Έναρξη λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αχαρνών
Σε εφαρμογή μπαίνει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου η γραμμή «Ολυμπιακό Χωριό – Σταθμός Κάτω Αχαρναί» της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αχαρνών. Η λειτουργία της έρχεται σε μια περίοδο που θα εξυπηρετήσει τις μετακινήσεις των πολιτών εντός του Δήμου και παράλληλα θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των λεωφορειακών γραμμών λόγω της πανδημίας.

«Χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα έντονης προσπάθειας, για να αντιμετωπιστούν ζητήματα γραφειοκρατίας, εγκρίσεων, οργάνωσης ούτως ώστε να φτάσουμε στη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δώσουμε μια επιπλέον λύση μετακίνησης στους συμπολίτες μας, η οποία θα είναι δωρεάν.

Ήταν μια δέσμευσή μας, την οποία κάνουμε πράξη και πολύ σύντομα να μπορούμε να προβούμε και σε άλλες παρόμοιες κινήσεις. Μέλημά μας παραμένει πάντα να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα κάθε δημότη», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ξαγοράρης αναφερόμενος στο σχεδιασμό της δράσης τόνισε πως η γραμμή θα εξυπηρετείται από τρία mini bus και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί με το τελευταίο δρομολόγιο να πραγματοποιείται αργά το απόγευμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δρομολόγια και στάσεις οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 11:00 έως τις 12:00 στα τηλέφωνα: 213-2072356, 213-2072548.

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.