Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ανακοίνωση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο


 Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αχαρνών με κωδικό ΟΠΣ(MIS)5001330 του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020» σας ενημερώνουν ό,τι οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών μπορούν να προσέλθουν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας  (γάντια, μάσκες κ.α. ) από 05/06/2020  έως  03/07/2020  και τις ώρες 9:00πμ- 14:00μμ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο εδρεύει επί των οδών Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας των Εργατικών Κατοικιών, προκειμένου να καταθέσουν σχετική αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά.  Για ραντεβού μπορούν να καλέσουν στο  2102463543.

Επισυνάπτεται το έντυπο με τα δικαιολογητικά, τα οικονομικά κριτήρια ένταξης, καθώς και η αίτηση ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

 

 

 

Σχετικά Αρχεία

  • ΑΙΤΗΣΗ για ένταξη στο Παντοπωλείο 2020
  • ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για ένταξη στο Παντοπωλείο

    • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ


 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.