Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δεν σταματούν τις εργασίες οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου


 

 

 

 

 Κανονικά συνεχίζουν τις εργασίες τους τα συνεργεία του Δήμου Αχαρνών, καθώς προχωρούν συνεχώς στην εκτέλεση προγραμματισμένων έργων. Έτσι την Παρασκευή και το Σάββατο συνεργεία βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Θρακομακεδόνων, όπου ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζοδρομίου, στην οδό Νέζερ, όπου ολοκληρώθηκε η διαπλάτυνση του δρόμου, αλλά και στη Βαΐου Κρήτης όπου υπήρχε μια παλιά δεξαμενή και στην οδό Αναπαύσεως όπου δημιουργήθηκε κόμβος. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε αποκομιδή μπάζων και εκτεταμένοι καθαρισμοί. Παράλληλα έγινε και αποκόλληση παλιών φωτιστικών σωμάτων, τα οποία είχαν πάρει κλίση.

Καθημερινά τόσο οι τεχνικές υπηρεσίες, όσο και τα συνεργεία καθαριότητας βρίσκονται στους δρόμους των Αχαρνών και συνεχίζουν τις εργασίες τους, τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής, που δίδονται από τους αρμόδιους φορείς.

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.