Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Εξαιρετικά επιτυχημένη η αιμοδοσία του Δήμου Αχαρνών


Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η συμμετοχή στην 48η Εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών με σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα».

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών. Η έκκληση για αύξηση των αποθεμάτων αίματος σε μία πολύ δύσκολη περίοδο προσέλκυσε 76 συμπολίτες μας που ήρθαν για να συνδράμουν με το αίμα τους. Η αιμοδοσία έγινε με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Στάθης Τοπαλίδης  παρευρέθηκε από την πρώτη στιγμή εκεί για να διαπιστώσει ότι τηρείται η ελεγχόμενη ροή αιμοδοτών ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των πολιτών.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα της πρόληψης, συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλαν ώστε οι αιμοδότες μας να δώσουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για να σώζουν ζωές.

Τέλος, αξίζει σημειωθεί ότι ακολουθούν και άλλες αιμοδοσίες από τον Δήμο Αχαρνών σε συνεργασία με φορείς της πόλης

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.