Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στις Αχαρνές
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (21/12) ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Αχαρνών. Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ τον Πανηγυρικό της Ημέρας ανέγνωσε ο Σμήναρχος (Ι) Στυλιανός Νακίδης. Μετά το πέρας της δοξολογίας επίσημοι και προσκεκλημένοι μετέβησαν στην κεντρική πλατεία για τις καταθέσεις στεφάνων στην προτομή του Μήτρου Λέκκα. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

«Σήμερα τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις που με αυτοθυσία υπερασπίζονται την εδαφικής μας ακεραιότητα και στέκονται άγρυπνος φρουρός της σταθερότητας και της ειρήνης του Έθνους μας», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού για τον διπλό εορτασμό.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Οικονόμου Βασίλης ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Χρηστίνα Κατσανδρή για τις δημοτικές παρατάξεις. Ακόμη εκ μέρους του Διοικητή της ΔΑΕ Υποπτεράρχου Γιάνναρου Κων/νου και του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη ο Σμήναρχος Ιπτάμενος Στυλιανός Νακίδης, ο Επιπυραγός Αχιλλέας Παπαχρήστος για τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών, η πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών κ. Ρένα Λιόση, ο διευθυντής του 29ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κ. Δημήτριος Καραμπαλίκης για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Αχαρνών κ. Χαράλαμπος Χιώτης για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αχαρνών.

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.