Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Στον κεντρικό ιστό της πόλης μεταφέρεται το Κέντρο Υγείας Αχαρνών


 

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των Αχαρνών οδεύει προς εξεύρεση λύσης. Πρόκειται για τη μεταφορά του Κέντρου Υγείας Αχαρνών, που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Χωριό, στον κεντρικό ιστό της πόλης, ούτως ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τους δημότες.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού και του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Κέντρου Υγείας και της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού (ΑΕΜΥ) σε μια προσπάθεια χάραξης νέας στρατηγικής. Κοινή διαπίστωση των δύο πλευρών αποτελεί το γεγονός ότι η συστέγαση των δύο δομών πρέπει να είναι προσωρινή έως ότου βρεθεί κατάλληλος χώρος για τη στέγαση του Κέντρου Υγείας. Η μέχρι τώρα κατάσταση δεν επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών υγείας σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού του Δήμου, λόγω της μεγάλης απόστασης από πολλές περιοχές των Αχαρνών. Μια τέτοια δομή θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη και για το λόγο αυτό εκτιμάται πως η μετακόμιση του Κέντρου Υγείας στον κεντρικό ιστό της πόλης θα αποτελέσει τη δέουσα επιλογή, την οποία άλλωστε πολλοίς δημότες εξέφραζαν διαρκώς.

Από την πλευρά του Κέντρου Υγείας Αχαρνών στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής Νίκος Μπουζιάνης και ο υποδιευθυντής Βασίλης Ασημιάδης, ενώ από την πλευρά της ΑΕΜΥ παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κύριλλος Παπακυρίλλου, ο Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Θεόδωρος Κουρτσούνης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ευαγγελία Βελέντζα.

  


 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.