Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δήλωση ενδιαφέροντος για την επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου


 

 

Ο Δήμος Αχαρνών διερευνά τη δυνατότητα επέκτασης του Δικτύου Φυσικού Αερίου στις περιοχές του Δήμου που δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους δημότες να συμπληρώσουν μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είτε πρόκειται για οικιακούς, είτε για επαγγελματικούς χρήστες.

Η σύνδεση στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ αποτελεί μια επιλογή που συνδράμει στην αειφόρο ανάπτυξη. Στα οφέλη της εγκατάστασης φυσικού αερίου συμπεριλαμβάνεται η οικονομία, η αυτονομία, η ευκολία στον ανεφοδιασμό, το χαμηλό κόστος συντήρησης. Αποτελεί, δε, μια από τις πλέον καθαρές πηγές πρωτογενούς ενέργειας, ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος. 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.