Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Η πρώτη συνεδρίαση των Συμβουλίων Κοινοτήτων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων


 

 

 

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) το Συμβούλιο της Κοινότητας Αχαρνών. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ο κ. Βρεττός απευθύνθηκε στα μέλη του Συμβουλίου καλώντας να στηρίξουν με την παρουσία και τη δράση τους τον αναβαθμισμένο θεσμό των Κοινοτήτων, ενώ τους κάλεσε να στοχεύσουν στην καθημερινότητα του Δημότη. «Θέλω όλοι μαζί να δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν και να δώσουμε λύσεις. Οφείλουμε στους δημότες των Αχαρνών να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους ώστε να στραφούμε σε μεγαλύτερα σχέδια», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, προς τα μέλη του Συμβουλίου.

Αργότερα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Θρακομακεδόνων, παρόντος του Δημάρχου που είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στους εκλεγμένους συμβούλους μια καλή και πετυχημένη θητεία, ούτως ώστε να δώσουν ώθηση στο νέο θεσμό. 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.