Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Νέα επιχείρηση καθαρισμού από συνεργεία του Δήμου και εθελοντές την Κυριακή


 

 

 

Χωρίς διακοπή συνεχίζουν να εργάζονται τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν σωρούς σκουπιδιών, που έχουν συγκεντρωθεί σε περιοχές της πόλης. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/9) άνθρωποι του Δήμου, αλλά και εθελοντές βρέθηκαν στη διασταύρωση των οδών Β. Ουγκώ και Δαμάσκου, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους, καθώς έπρεπε να γίνει αποκομιδή όχι μόνο οικιακών απορριμμάτων, αλλά και κλαδιών, οικιακών συσκευών μέχρι και παλαιών επίπλων.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους εργαζόμενους στον τομέα Καθαρισμού που εργάζονται πυρετωδώς τις δύο τελευταίες εβδομάδες, όσο και τους εθελοντές.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Πετάκος τόνισε πως τέτοιου είδους δράσεις είναι συνεχείς και καθημερινές, καθώς ο όγκος των απορριμμάτων είναι πάρα πολύ μεγάλος σε όλη την έκταση του Δήμου. Παράλληλα έστειλε το μήνυμα στους δημότες πως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, κυρίως στην απόρριψη ογκωδών αντικειμένων.

Η νέα Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να καθαρίσει την πόλη και προσπαθεί να εξασφαλίσει κάθε πρόσφορο μέσο για να το πετύχει. Για το λόγο αυτό οι εργασίες είναι αδιάκοπες, ακόμη και σε αργίες, ούτως ώστε να υπάρξουν απτά αποτελέσματα όσο το δυνατόν πιο άμεσα. 


 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.