Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Εφ' όλης της ύλης συνάντηση του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής


 

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης είχε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιο Αυγερινό. Ο κ. Βρεττός έθεσε σειρά θεμάτων, τα οποία απασχολούν τις Αχαρνές και τα οποία χρήζουν λύσεων στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Τα σημαντικότερα εξ αυτών είναι η θωράκιση της πόλης με αντιπλημμυρικά έργα, έργα οδοποιίας, έργα υποδομών (για παράδειγμα το αποχετευτικό και διανοίξεις δρόμων όπως η Λ. Καραμανλή), έργα ανάπτυξης (με κατεύθυνση τους αθλητικούς χώρους, τις παιδικές χαρές και τα πάρκα πόλης).

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη στήριξης από την Περιφέρεια της προσπάθειας που διεξάγεται από τη νέα Δημοτική Αρχή, προκειμένου να καθαριστεί η πόλη. Στην κατεύθυνση αυτή ζητήθηκε η συνδρομή της, ούτως ώστε να διευκολυνθεί το έργο του Διεύθυνσης Καθαριότητας, που δίνει έναν καθημερινό αγώνα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην κοινή διαπίστωση πως εδώ και πολλά χρόνια ο Δήμος Αχαρνών έχει αφεθεί σε δεύτερη μοίρα. Πλέον χρειάζεται άμεση ενίσχυση προτού η κατάσταση επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο. Για το λόγο αυτό ο κ. Βρεττός ζήτησε η κατάσταση να αλλάξει και οι Αχαρνές να αποτελέσουν προτεραιότητα της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγερινός δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει τη νέα Δημοτική Αρχή με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα που έχει ξεκινήσει. Οι δύο πλευρές θεωρούν ως δεδομένο πως θα υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία σε όλους τους τομείς δράσεις των αρμοδιοτήτων τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως προσεχές διάστημα αυτή τη φορά στην πόλη των Αχαρνών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.