Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ανακοίνωση του Δήμου Αχαρνών για το θέμα του 7ου Γυμνασίου


 

 

 

 

 


 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα σχολικά κτήρια του Δήμου Αχαρνών διαπιστώθηκε η ανάγκη κάποιων επιπλέον επισκευών. Σε  αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η περίπτωση του 7ου Γυμνασίου, για το οποίο υπήρχε ένα πρόβλημα από την κατασκευή του κτηρίου. Πρόκειται για αρμό διακοπής στοιχείου της καμινάδας του λεβητοστασίου. Προγραμματίστηκε δε το Σαββατοκύριακο (14-15/9) να μεταβεί συνεργείο του Δήμου στο σχολείο, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες επισκευής. Θα πρέπει να επισημανθεί πως πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο προϋπήρχε και δεν προέκυψε από το σεισμό του περασμένου Ιουλίου.

Κύριο μέλημα της νέας Δημοτικής Αρχής είναι τα σχολεία στα οποία φοιτούν τα παιδιά των Αχαρνών να είναι απόλυτα ασφαλή. Για το λόγο αυτό έδωσε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποκαταστήσει όχι μόνο κάθε ζημιά από το σεισμό, αλλά και προβλήματα που προϋπήρχαν. Τέλος να σημειωθεί πως το Σάββατο (14/9) ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούσαν εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 1ο Δημοτικό Θρακομακεδόνων, και στο 6ο και 12ο Δημοτικό Αχαρνών.   

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.