Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Σε συνάντηση με τον Διοικητή του ΑΤ Αχαρνών ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


 

 

 

 

 

 

Με τον Διοικητή του ΑΤ Αχαρνών, Παναγιώτη Συρμαλή, συναντήθηκε ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ο κ. Βρεττός ενημερώθηκε για τη γενικότερη κατάσταση και τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας. Από την πλευρά του  τόνισε για μια ακόμη φορά πως η ασφάλεια αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ίδιο και τη νέα Δημοτική Αρχή και γι’ αυτό επιθυμεί μεταξύ των δύο πλευρών να υπάρξει μια καλή συνεργασία με γνώμονα τη βελτίωση της κατάστασης που ταλανίζει την πόλη και τους Δημότες της.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Βρεττός δήλωσε αποφασισμένος να πιέσει με κάθε πρόσφορο μέσο την πλευρά της κυβέρνησης προκειμένου να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών ενώ πρόσθεσε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα συμμετέχει μαζί με τον Διοικητή σε περιπολίες της Αστυνομίας στα σημεία παραβατικότητας.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.