Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δήλωση του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού


 Δήλωση του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού 
για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019:

 

Συνδημότισσες και συνδημότες

Σε μια ελεύθερη  και δημοκρατική εκλογική διαδικασία νικητές είμαστε όλοι μας.

Η εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου 2019 διεξήχθη ομαλά στη πόλη μας, χωρίς σημαντικά προβλήματα και οι όποιες ανεπαίσθητες ασυνέχειες προέκυψαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών.

Είναι σημαντικό ότι όλοι μας – εργαζόμενοι στον Δήμο Αχαρνών και Δημοτικές παρατάξεις – συνεισφέραμε  ουσιαστικά, ώστε οι εκλογές - η ύψιστη διαδικασία της Δημοκρατίας μας – να αποτελέσουν την αδιαφιλονίκητη αποτύπωση  της βούλησης των πολιτών.

Το αποτέλεσμα των εκλογών και η ψήφος των πολιτών είναι απόλυτα σεβαστά, ανεξάρτητα αν δημιουργούν ευχάριστα ή στενάχωρα συναισθήματα.

Τις επόμενες ημέρες, τόσο εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος Αχαρνών, όσο και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Αχαρνών, έχουμε μπροστά μας σημαντικές προκλήσεις, όπως τη διεξαγωγή του 2ου γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, αλλά και τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών που όπως διαφαίνεται θα προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Αχαρνών, που έλαβαν μέρος στις εκλογές, εκφράζοντας ελεύθερα και δημοκρατικά τη βούλησή τους.

Ειδικότερα τις νέες και νέους, που συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διαδικασία των εκλογών και με τη συμμετοχή τους δίνουν δύναμη και ελπίδα σε όλους μας.

Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Αχαρνών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την εκλογική διαδικασία, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και συνέπεια και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και στις επόμενες ημέρες.

Κλείνοντας, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους πολίτες, τους υποψηφίους, τα στελέχη και τους εθελοντές της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, οι οποίοι έδωσαν έναν σπουδαίο και τίμιο αγώνα, με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν στο όραμά μου.

Κύριο και μόνο μέλημα μου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, που θα υπηρετώ τον Αχαρναϊκό λαό ως Δήμαρχος, είναι να εξασφαλίσω την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και κατά συνέπεια της πόλη μας. Να μη υπάρχει καμία ολιγωρία και να μην χαθεί ούτε μια στιγμή στα σημαντικά έργα που είναι σε εξέλιξη και στα όσα σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.