Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Δήλωση του Δημάρχου Αχαρνών για την βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού ΣυμβουλίουΣε σχέση με την βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και της ηθικής τάξης επισημαίνω τα εξής:

"Πρώτον, η βίαιη συμπεριφορά ενός εκ των παρευρισκομένων γονέων είναι απαράδεκτη. Ζήτησα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους που ήταν θύματα να αποσύρουν τις μηνύσεις εναντίον του

Δεύτερο επισκέφτηκα ξανά το σχολικό συγκρότημα και επιβεβαίωσα αφενός την έκταση του προβλήματος και αφετέρου τις προγραμματισμένες επισκευές από τον Ιανουάριο για τις αργίες της 25ης Μαρτίου και των διακοπών του Πάσχα.

Τρίτον ζητώ από εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων, που όπως τρεις ημέρες πριν την βίαιη επίθεση, επισκέπτονται σχολεία ή γειτονιές για "διάλογο" με τους δημότες ενόψει των δημοτικών εκλογών να το πράττουν με ήθος και να μην δρουν ως παρακρατικοί.

Στις Αχαρνές μας βύθισαν στο σκοτάδι επί δεκαετίες. Τώρα που με θυσίες βγαίνουμε στο φως κανείς με όσα προβοκάτσια και εάν οργανώσει δεν θα καταφέρει να σταθεί εμπόδιο".

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.