Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Τρία νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Αχαρνών


 

 

 


Στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείο έγινε η παραλαβή τριών καινούριων και σύγχρονων απορριμματοφόρων του Δήμου Αχαρνών.


Με αφορμή την παραλαβή των τριών νέων απορριμματοφόρων που θα ενταχθούν άμεσα στον παλιό και ταλαιπωρημένο στόλο του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Κάναμε πολύ μεγάλο αγώνα και σήμερα παραλαμβάνουμε τα 3 νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Αχαρνών. Μας δίνουν την αισιοδοξία ότι με αυτά τα οχήματα θα μπορέσουμε να καθαρίσουμε την πόλη. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, αν και ταλαιπωρηθήκαμε. Μου ζητήθηκε σήμερα να κάνουμε γιορτή. Νομίζω δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε γιορτές. Το στοίχημα είναι μεγάλο: πρέπει να κερδίσουμε έξω τη μάχη με την καθαριότητα. Μπαίνω και εγώ σε αυτή τη μάχη και δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μου. Η αλήθεια είναι ότι προβλήματα υπήρξαν. Με τα νέα απορριμματοφόρα και με την ακλόνητη πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά."

Στην παραλαβή των τριών νέων απορριμματοφόρων παραβρέθηκαν επίσης: ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητα και Ανακύκλωσης Θοδωρής Συρινίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού Αναστάσιος Χίος, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Γιώργος Ποιμενίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Θανάσης Κατσιγιάννης, υπηρεσιακοί παράγοντες τους Δήμου Αχαρνών και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.