Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Σύσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Εσωτερικών


 

 

 


Σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, στο Υπουργείο Εσωτερικών παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών Θανάση Κατσιγιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εσωτερικών και του Δήμου Αχαρνών.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν, η έγκριση του Προϋπολογισμού του Δήμου Αχαρνών από το Παρατηρητήριο των ΟΤΑ, η υλοποίηση των έργων του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για τις οποίες έχει λάβει σχετικές εγκρίσεις χρηματοδότησης ο Δήμος Αχαρνών, καθώς και το θέμα αποπεράτωσης του κτιρίου - πολυχώρου στην πλατεία Θρακομακεδόνων από δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Με αφορμή τη σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξανδρο Χαρίτση ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Στο πρόσωπο του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση διακρίνουμε ένα σημαντικό σύμμαχο για τον Δήμο Αχαρνών. Κοινή μας αγωνία δεν είναι άλλη από την βελτίωση της λειτουργίας και των υποδομών του Δήμου Αχαρνών. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Αχαρνών έχει ανταποκριθεί και έχει καταθέσει σχετικές προτάσεις  σε κάθε πρόσκληση χρηματοδότησης που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Εσωτερικών ή άλλα Υπουργεία. Παράλληλα με τη συνδρομή του Υπουργού Εσωτερικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εσωτερικών προχωράμε και την επίλυση ζητημάτων που βρίσκονται σε αδράνεια λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων  επί σειρά ετών, όπως το κτίριο – πολυχώρος στην πλατεία Θρακομακεδόνων από δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών."


 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.