Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Πράξη αλληλεγγύης από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία


 

 

Πιστοί στο ραντεβού αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, οι μαθητές από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία παρέδωσαν και φέτος μέρος των χρημάτων που συγκέντρωσαν από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους – υπό μορφή διατακτικών -  με σκοπό την ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων πολιτών του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννη Κασσαβός υποδέχθηκε αντιπροσωπεία μαθητών από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία και τον Διευθυντή του σχολείου κ. Θανάση Ζαχόπουλο στο Δημαρχείο Αχαρνών και εξήρε την κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς των μαθητών, ενώ παράλληλα συνεχάρη τόσο τους μαθητές όσο και τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς των μαθητών που προέτρεψαν και υποστήριξαν τα παιδιά να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Οι διατακτικές από τους μαθητές των Μοντεσσοριανών Σχολείων παραδόθηκαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργο Σταύρου, με σκοπό να αποδοθούν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και καταγεγραμμένους άπορους από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις διατακτικές που παρέδωσαν οι μαθητές από Μοντεσσοριανά Σχολεία στον Δήμο Αχαρνών, είδη πρώτης ανάγκης από τα χρήματα που μαζεύτηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου προσφέρθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και την Κιβωτό του Κόσμου.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.