Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Ο Δήμαρχος Αχαρνών παρέδωσε τις υποτροφίες "Ι. Στριφτός" στους αριστούχους φοιτητές


 

 

 


Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στο Δημαρχείο Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός παρέδωσε τις υποτροφίες "Ιωάννης Στριφτός" στους αριστούχους φοιτητές του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, υποδέχτηκε τους αριστούχους φοιτητές στο Δημαρχείο Αχαρνών, όπου  υπογράφτηκε το συμφωνητικό των υποτροφιών μεταξύ του Δημάρχου Αχαρνών και των αριστούχων φοιτητών του Ακαδημαϊκού έτους 2014 - 2015 κ.κ. Ηλία Παγκοζίδη του Ιορδάνη φοιτητή Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Ουζουνίδου του Σταύρου φοιτήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου του Διονυσίου φοιτήτρια στη Σχολή  Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και Χαρίλαο Χιώτη του Χαραλάμπους φοιτητή στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η διαδικασία προκήρυξης και απονομής των υποτροφιών "Ιωάννης Στριφτός" είχε παγώσει την περίοδο 2011-2014, ενεργοποιήθηκε το 2015 και συνεχίζεται ανελλιπώς αποδίδοντας στους δικαιούχους αριστούχους φοιτητές τις υποτροφίες του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού" όσα δικαιούνται βάσει των όρων διαχείρισης του κληροδοτήματος.

Κατά την απονομή των υποτροφιών ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους αριστούχους φοιτητές για τις επιδόσεις τους και τους γονείς τους για την υποστήριξη των παιδιών και δήλωσε:
"Οι αριστούχοι φοιτητές και υπότροφοι του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού", αλλά και όλοι οι επιτυχόντες μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποτελούν τα λαμπρά και φωτεινά παραδείγματα της πόλης μας.
Αποτελούν επίσης τους άξιους "πρεσβευτές" της πόλης μας στα αμφιθέατρα των Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, αλλά και τους εκφραστές της ελπίδας και της προοπτικής της τοπικής μας κοινωνίας.
Πέρα από την ευχή μας για καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία, πέρα από το θαυμασμό και τα αισθήματα υπερηφάνειας που προκαλούν οι επιτυχίες των φοιτητών του Δήμου Αχαρνών, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών και να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους.
"

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.