Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών διαθέσιμη η Βεβαίωση καιρικών συνθηκών
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr) από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών, η Βεβαίωση καιρικών συνθηκών, που επικράτησαν στον Δήμο Αχαρνών κατά τις ημερομηνίες, 7/1/2019, 8/1/2019 και 9/1/2019.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, η συγκεκριμένη διαδικασία που εφαρμόζεται από τον Οκτώβριο του 2017 στον Δήμο Αχαρνών έχει σαν σκοπό να διευκολύνει τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι θα έχουν διαθέσιμη τη σχετική βεβαίωση χωρίς να απαιτείται η κατάθεση σχετικής αίτησης.

Μέσω της διαδικασίας ανάρτησης της γενικής Βεβαίωσης καιρικών συνθηκών στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών και όχι τη διάθεση ατομικών βεβαιώσεων κατόπιν αίτησης των ενδιαφερομένων, αποφεύγεται η ταλαιπωρία των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Αχαρνών και επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η Βεβαίωση καιρικών συνθηκών περιλαμβάνει πρόγνωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς και:

● Γενική περιγραφή του φαινομένου που έπληξε την περιοχή του Δήμου Αχαρνών
● Ποιες περιοχές του Δήμου Αχαρνών επηρέασε περισσότερο και πώς
● Τις συνθήκες κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων
● Τις συνθήκες κυκλοφορίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Σημειώνεται δε ότι ατομικές βεβαιώσεις - κατόπιν σχετικής αίτησης - θα εκδίδονται μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως ατυχήματα, αξίωση ασφαλιστικών αποζημιώσεων κλπ.

Η Βεβαίωση καιρικών συνθηκών του Δήμου Αχαρνών είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο σύνδεσμο (link):
http://www.acharnes.gr/content/section-3595

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.