Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Κλειστά τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί την Τετάρτη 9/1/2019
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός λαμβάνοντας υπόψη, την πρόγνωση για χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σήμερα τις βραδινές και αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα εξαιτίας του παγετού, ο οποίος εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή μετάβαση και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία, αποφασίζει ότι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αχαρνών να παραμείνουν κλειστά (ΑΔΑ: 9ΤΒΘΩΨ8-1ΡΦ).

Επίσης, οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Αχαρνών, πέρα από το έγγραφο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών της 7ης Ιανουαρίου 2019 σχετικά με τον έλεγχο των συστημάτων θέρμανσης κι ύδρευσης των σχολείων, με νέο έγγραφο των Σχολικών Επιτροπών Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης καλούνται:

● Να ελέγξουν τους εξωτερικούς χώρους των Σχολικών Μονάδων για σημεία όπου υπάρχει πάγος και να ενημερώσουν αν χρειάζονται επιπλέον βοήθεια από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών.

● Να ελέγξουν το σύστημα θέρμανσης των Σχολικών Μονάδων και να ενημερώσουν άμεσα για ενδεχόμενα προβλήματα.

● Να ελέγξουν το υδραυλικό δίκτυο των Σχολικών Μονάδων και να ενημερώσουν άμεσα για ενδεχόμενα προβλήματα.

● Να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα σε πετρέλαιο των Σχολικών Μονάδων και να ενημερώσουν σχετικά, ώστε να γίνει άμεσα η σχετική παραγγελία.

● Σε περίπτωση που έχουν ελέγξει ότι, το σύστημα θέρμανσης και το υδραυλικό δίκτυο των Σχολικών Μονάδων και δεν έχουν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, καθώς επίσης και ότι έχουν επάρκεια πετρελαίου, καλούνται να ενεργοποιήσουν τη θέρμανση του σχολείου μια μέρα πριν υποδεχθεί μαθητές, ώστε να ζεσταθούν οι χώροι του σχολείου.

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.