Δήμος Αχαρνών Δήμος Αχαρνών / Municipality of Acharnes
  «… αφίκοντο ες Αχαρνάς χώρον μέγιστον της Αττικής των δήμων καλουμένων» (Θουκυδίδης Βιβλίο Β19)
Ελληνικά | English

Εκδήλωση τιμής και επιβράβευσης των νέων φοιτητών του Δήμου Αχαρνών


 


Τους μαθητές που φοίτησαν τα Λύκεια του Δήμου Αχαρνών και κατάφερναν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, τίμησε ο Δήμος Αχαρνών, σε μια εξαιρετική εκδήλωση την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. 

Την εκδήλωση προλόγισαν: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κα. Γεωργία Ευθυμιάδου.

Από κάθε σχολείο βραβεύτηκε ο μαθητής ή η μαθήτρια, που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια στις Πανελλήνιες εξετάσεις και στη συνέχεια βραβεύονταν όλοι οι νέοι φοιτητές από τα 7 Γενικά Λύκεια του Δήμου Αχαρνών, το Γενικό Λύκειο Θρακομακεδόνων, το Εσπερινό Λύκειο Αχαρνών, τα 3 ΕΠΑΛ Αχαρνών και τα 2 Εσπερινά ΕΠΑΛ του Δήμου Αχαρνών, προηγούταν

Μετά την απονομή των τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών ακολούθησε  κλήρωση δώρων για όλους τους παρευρισκόμενους επιτυχόντες.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη όλα τα παιδιά που κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς την επίπονη και κοπιαστική διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων και σήμερα φοιτούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, αλλά και τους καθηγητές και γονείς των παιδιών, που έχουν ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο στην διαδικασία των  Πανελληνίων εξετάσεων.  Τονίζοντας ότι "Η επιτυχία των μαθητών του Δήμου Αχαρνών πέρα από ικανοποίηση και μεγάλη χαρά μας γεμίζει και υπερηφάνεια καθώς αυτά τα παιδιά αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Δήμου Αχαρνών στα Πανεπιστήμια της χώρας".

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στις βραβεύσεις των  ακαδημαϊκών πολιτών του Δήμου Αχαρνών οι Βουλευτές κ.κ. Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Βλάχος. Οι  Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Παιδεία, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ηλίας Τσουκαλάς, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Λουΐζα Κοσμίδου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Σταύρου, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, Περιβάλλοντος κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Ρούσσας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Όλγα Ποιμενίδου. 

Παραβρέθηκαν επίσης: ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Θανάσης Κατσιγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Σπύρος Βρεττός, Θεόφιλος Αφουξενίδης  και Μιχάλης Βρεττός, μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αχαρνών, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Αττικής κ. Δασκαλάκης καθώς και οι Διευθυντές ή οι Υποδιευθυντές των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ του Δήμου Αχαρνών.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) καρά 80% και από Εθνικούς Πόρους κατά 20%
Υποστηριζόμενοι Φυλλομετρητές
Internet Explorer 7 +
Mozilla Firefox 3.0 +
Google Chrome 4 +
Opera 10 +

©2009 Διαδικτυακή Πύλη Αχαρνών. Υλοποίηση Uni.systems S.A. Σχεδιασμός Cyberce S.A.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.